Returrätt/ångerrätt:

Om du mot förmodan inte är nöjd med varan kan du skicka tillbaka den inom 14 dagar och få pengarna tillbaka. Vi står för returfrakten. För att ångerrätten ska gälla ska du som konsument meddela oss på info@barm.se inom 14 dagar efter uthämtat paket. För att få returnera en vara måste produkten och produktförpackningen vara i oförändrat skick (som när du köpte den). Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument 14 dagars ångerrätt. Om en kund är inte nöjd med produkten och vill byta med någon annan då mellan skillnader tillkommer.

Transportskador:

Upptäcker du att paketet är skadat när du hämtar det på Posten, anmäl det genast. Upptäcker du en skada när du kommit hem, tag med hela försändelsen tillbaka till postkontoret och fyll i en skadeanmälan.

Behandling av personuppgifter:

När du lägger din beställning hos BARM.SE uppger du information som namn, adress telefonnummer och e-post. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. BARM kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till något annat. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för lagerhållning hos våra leverantörer. Vid enstaka fall kan vissa produkter ha tagit Tillfälligt slut / Utgått utan att det hunnits ske uppdatering i BARM.SE. Orderbekräftelse skickas endast per e-post och då till den adress du angivit på ordern.

Felskrivningar:

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.