Välkommen till BARM Sweden AB, din leverantör av verktyg för nagelvård och hår.

Vi är ett svenskt företag som grundades 2023 med en passion för vackra naglar och hår. Vi tror att alla borde ha möjlighet att vårda sina naglar och hår hemma, oavsett om du är proffs eller nybörjare. Därför erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa verktyg till konkurrenskraftiga priser.

BARM säljer högkvalitativa frisörsaxar och nagelverktyg såsom nageltång, nagelklippare nagelbandstång och nagelsaxar. Vi erbjuder bra priser till frisörer, fotvårdssalonger, återförsäljare, frisörskolor och privatpersoner. Produkter är tillverkad i högkvalitet japansk och tysk rostfritt stål.

Våra värderingar

Vi är stolta över att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. VI erbjuder vi en mängd olika produkter för alla behov och budgetar.

Våra mål

Vi vill vara den ledande leverantören av verktyg för nagelvård hår i Sverige. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med våra produkter och tjänster.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta de verktyg du behöver för att vårda dina naglar och hår.

Tack för att du valde BARM. Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med våra produkter.